VÄLKOMMEN TILL CROCK-POT-SKOLAN

Vad roligt att just du upptäckt Crock-Pot. Antingen har du redan köpt en, eller står du i valet och kvalet om det här en pryl för dig. Oavsett vilket, har vi tagit fram en grundskola i Crock-Potting för vi vet att om man lär sig grunden kommer man snabbare igång och man slipper de där första misstagen. Vi på Crock-Pot tycker matlagning ska vara enkelt och självklart ska det bli gott. Man behöver inte vara mästerkock eller inte tycka matlagning är speciellt roligt, eller så tycker man just det, men får inte tiden att räcka till. Med Crock-Pot behövs bara ett recept och lite förberedelser. Matlagningen sköter Crock-Pot, medan du gör annat; jobbar, går i skolan, tränar eller hänger med familjen. 
Så välkommen igen och hoppas du ska trivas i Crock-Pot´s härliga värld!

Mustig köttgryta

Det mesta går att laga i Crock-Pot men köttgrytor är något av det som ger bäst utdelning i en slowcooker. Denna köttgryta är gjord på nötstek men även andra segare köttdetaljer går också bra, ex. högrev eller bog.

Mustig köttgryta
Vegogrytan till många

Denna mustiga vegogryta är en bra börja att testa vegetariskt. Den är enkel och god och samtidigt väldigt matig. Vill man kan man krydda på lite mer, men det är ju en smaksak. Jag serverar gärna ris till eller ett nybakt bröd att doppa i grytan.

Värmande vegogryta
Kycklingryta med ananas

Kycklinggryta med ananas var ett av de första recepten jag gjorde när jag upptäckte Crock-Pot. Detta är en supergod variant om du frågar mig.

Kycklinggryta med ananas
Köttfärssås med morötter

Köttfärsås är en favorit för många och javisst går det att göra i Crock-Pot. Köttfärsåsen blir riktigt mustig och smakrik när den får gå länge på låg värme i Crock-Pot.

Köttfärsås

VI ÄR CROCK-POTTERS!

Japp så kallar vi oss, vi som blivit inbitna på slowcooking och tryckkoning. Vi vill dela med oss av våra tips, trix, tabbar och erfarenheter så att ni lättare ska komma igång och förhoppningsvis bli sådär löjligt bitna ni också.

"Jag älskar mina Crock-Pots"

- Madeleine Landley, Crock-Pot Express, OPC, + nya stora 7,5-liter

👍

"Helt magiska grytor"

- Zeina Mourtada, Crock-Pot Express & Crock-Pot OPC

👍

"Crock-Pot löser livspusslet"

- Vivi Wallin, ägare av nya Crock-Pot Time Select

👍

"Crock-Pot is da shit!"

- Helene Torsgården, ägare till Crock-Pot Express

👍

"Den är ta mig tusan helt fantastisk"

- Johan Hedberg, Matgeek. ägare av Crock-Pot Express

👍