Utelunch har blivit hemmalunch

Hemmakontor byts mot hemmalunch, men vad blir det egentligen för kvalité på maten. En fryst färdigrätt eller kanske bara en kaffe och macka vid datorn? På Crock-Pot vill bidra till en sundare livsstil där tid för båda paus och bra mat är viktig för en hållbar arbetsmiljö även hemma. Här samlar vi våra ihopsatta veckomenyer för er att pröva. Smaklig måltid.

Vecka 1

Nu startar vi våra mumsiga express lunch veckor. varför inte pröva en Kycklingpasta Florentine, Röd Thaicurry, Blomkålssoppa, Kik alicha eller varför inte fyllda paprikor.

Expresslunch v.1
Vecka 2

Denna veckas meny består av en härlig köttfärssoppa med pasta och bönor, svamprisotto, krämig kyckling, lasange och en biff stroganoff allt lagat i en Crock-Pot express.

Expresslunch v.2
Vecka 3

Vilken god och mumsig vecka vi har framför oss med en Huli huli kyckling, grönsaksgryta, torsk i paket, klassiska köttbullar och en Fransk löksoppa, oui, oui, bon appétit

Expresslunch v.3
Vecka 4

Denna veckas meny går lite i det internationella temat, med en börja i Italien för att sen gå över till en härlig Thailändsk ramen, men våran Spanska Chorizogryta är inte helt fel med sin hetta, det är fortfarande lite kyligt därute. Den klassiska Pad Thai vill man ju göra varje vecka för att den är så god. Vi avslutar med en Köttfärssås med Mezze Penne. Smaklig vecka!

Expresslunch v.4