20 October 2020

​Nu släpps Crock-Pot-skolan för dig som just blivit med Crock-Pot!

Det kan finnas många anledningar till att köpa en Crock-Pot; Äta nyttigare, äta billigare eller för att få tid över till annat? Ja, anledningen till att man gått och blivit med Crock-Pot kan variera men oavsett vilken anledning så är det viktigt att man kommer igång med användandet för att trivas som Crock-Potter. Ja, vi kallar oss så, vi inbitna.

Måna jobbar hemifrån i Corona-tider.
Vi ser en ökning av hemmakontoren. Fler jobbar hemifrån vilket också har resulterat i att fler lagar mer mat. Man vinner lite tid när man slipper transportera sig till och från jobbet. Dessutom sparar man en hel del pengar på att laga och äta sin egen mat till lunch och middag.

Vi på Crock-Pot tycker matlagning ska vara enkelt. 
Man behöver inte vara mästerkock eller tycka matlagning är speciellt roligt, eller så tycker man just det, men får inte tiden att räcka till. Med Crock-Pot behövs bara ett recept och lite förberedelser och lite mod att börja testa. 

-Det är lite annat än att laga mat på spisen, men kommer man bara igång så är det superenkelt. För att visa på just enkelheten, lanserar vi nu Crock-Pot-skolan, berättar Nina Hagman, Marknadschef på Acreto AB.

– Vi har en Facebookgrupp med över 40 000 medlemmar där det fullständigt kokar av inlägg, recept, tips och frågor. De vanligaste frågorna har kokats ner till en skola där vi delger smarta tips, samtidigt får man fyra bra kom-igång-recept.
-Vi valde att spela in de fyra första filmerna tillsammans med matbloggaren Madeleine Landley, från Landleys Kök. Alltså hon är en sån grym tjej på alla sätt och så klart jätteduktig på mat. 

-Jag började jobba med Crock-Pot redan 2014 och har hunnit lära mig en hel del. Kika på filmerna och upptäck Crock-Pots underbara värld. Du sparar en massa tid och det är faktiskt mycket enklare än man tror. Låt mig visa hur säger Madeleine glatt.

För att se hela Crock-Pot-skolan. Surfa in på www.crockpotskolan.se

Det kommer mer
Vid laneringen släpps fyra receptfilmer, men det kommer komma mer material allt eftersom, så håll utkik.

Film/klipp Stavfel Produktion, Carl-Johan Engberg

Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/nu-slaepps-crock-pot-skolan-foer-dig-som-just-blivit-med-crock-pot-3043989