Ja! – Det är nämligen mer än en gryta, det är en familjemedlem du inte visste att du saknade.

Långkok, det är väl sådant som överspända hipstermän och hemmafruar från 50-talet håller på med, tänker du. Och vem hinner med långkok när vardagen ser ut som den gör? Men då har du missat hela grejen. Långsamt kan nu bli din stora vardagshjälte, tack vare att Crock-Pot är helt säker att lämna ensam hemma, till skillnad från både spisen och många andra slowcookers. Såhär underbart enkelt är det: Du slänger in grönsaker och kött, ett billigt grytkött är det bästa, på morgonen och när du kommer hem sådär 7-9 timmar senare (beroende på recept såklart) är middan klar. Dock måste vi varna för att när du lärt dig använda Crock-Pot kommer du laga all din mat i den, kanske till och med baka ditt bröd i den. Du bara inte visste att du inte kunde klara dig utan den!

Så… varför Crock-Pot:

Tidsbesparande – Middagen är klar när du kommer hem. En smart varmhållningsfunktion gör att du inte måste passa tiden exakt.

Du sparar pengar – Köttet du väljer för dom långa kokpassen på mellan sju och nio timmar är mycket billigare per kilo. En gryta är perfekt att ta med till jobbet eller frysas in i portioner.

Nyttigt – Alla näringsämnen i såväl kött som grönsaker stannar kvar i grytan, och det är dessutom: (se nästa punkt)

Gott – När maten tillagas långsamt kommer smakerna till sin rätt, köttet blir mörare än mört och inget slår hemlagat.

Enkelt – Ju mindre du stör matlagningen desto bättre är det, ingen passning krävs, Crock-Pot sköter sig själv.
Behöver du inspiration? Låt oss serva dig med massa härliga recept från världens alla hörn. Besök vår receptbank.

Kul – Med Crock-Pot får du inte bara en produkt utan du blir en del av en gemenskap. Häng med in i vår fantastiska grupp på Facebook och ta del av recept, tips och trix som ett skönt gäng delar med varandra. Välkommen in i en ny värld!