Ångkokt fisk på japanskt vis
Ångkokt fisk på japanskt vis
  • 8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 12m tillagningstid

Ångkokt fisk på japanskt vis

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

En smakrik, snabb och enkel fiskrätt för alla vardagskvällar, med hjälp av Crockpot Express Multicooker.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 8 x 220gr fiskfiléer
  • 2 pak choi, skuren i fjärdedelar
  • 24 körsbärstomater
  • 2 knippen sparris halverade
  • 6 cm riven ingefära
  • 2 msk sojasås
  • 2 citroner, skivade
  • salt och peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Fördela alla ingredienser på 8 st 30 x 30 cm bakplåtspapper, smaka av med salt och peppar och vik ihop till ett paket.
  • 2. Häll 1 kopp vatten i basen av Crockpot Express. Placera ånggallret inuti och fiskpaketen ovanpå.
  • 3. Säkra locket, se till att ångventilen är stängd. Välj STEAM och justera tiden till 12 minuter och tryck på START/STOP.
  • 4. När tillagningen är klar, släpp trycket och ta försiktigt bort fiskpaketen och servera.
Taggar

Ångkokt