Brysselkål med fetaost
Brysselkål med fetaost
  • 5m förberedelsetid
  • 3h tillagningstid

Brysselkål med fetaost

Detta recept är toppen att göra i Crock-Poten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch 😊👍 mums helt enkelt!!

Recept och foto: Lindas mathörna

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 500 g brysselkål
  • 1 msk sirap
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk timjan
  • 1 tsk salt
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 100 g fetaost
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crock-Poten på låg i 3-4 h.
  • 2. Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!