Baby back ribs
Baby back ribs
  • 6 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 8h tillagningstid

Baby back ribs

Sååå gott och enkelt att tillaga! Perfekt för en stressad familj att ha till kvällsmat.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 dl vatten
  • 1,4 kg tunna revben eller kamben
  • salt och peppar
  • 0,5 lök skivad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 400 g barbequesås
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Krydda ribsen med salt och peppar. Lägg dem i grytan med vattnet. Lägg lök och vitlök ovanpå.
  • 2. Lägg på locket och koka i 4 tim på hög eller 8 tim på låg.
  • 3. När det är en kvart kvar, sätt på ugnen på grill på 250 grader.
  • 4. Ta ur ribsen ur grytan och lägg dem på en plåt. Täck dem med barbequesås och grilla dem i ugnen i ca 15 min, eller tills de fått färg.