Grönsakssoppa (köttfärs)
Grönsakssoppa (köttfärs)
  • 4-5 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 8h tillagningstid

Grönsakssoppa (köttfärs)

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 8 morötter, skalade och skivade
  • 2 tomater, endast köttet, hackade och skalade
  • 1 (3dl) zuccini, hackad
  • 1 (3dl) squash, hackad
  • 1 gul lök, skivad
  • 1 burk kokta Cannelinibönor
  • 1 burk god tomatsås (pastasås)
  • 500g köttfärs, frivilligt
  • 1 l grönsaksbuljong (hälls i vid tillagningen)
  • Pesto till servering
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i ingredienserna i varje påse som rymmer ca 4 dl. Dra ur så mycket luft som möjligt ur påsen och lägg den i frysen.
  • 2. Ta fram påsen kvällen innan och lägg i kylen så att den tinar.
  • 3. Häll påsens innehåll plus 1 l grönsaksbuljong i din Crock-Pot och koka i 6-8 tim på låg.
  • 4. Servera med ett färskt bröd och lite pesto.
Information

Food preppa för hela veckan!
Det här receptet ingår i Food Prep-samlingen "8 nyttiga middagar". Ingredienserna ska ligga i en påse som rymmer ca 4 dl. Dra ur så mycket luft som möjligt ur påsen och lägg den i frysen.