Pulled chicken med ost
Pulled chicken med ost
  • 6 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 5h tillagningstid

Pulled chicken med ost

Förbered måltider för hela veckan!

Det här receptet ingår i Food Prep-samlingen 7 goda kycklingrätter.

Nedan ser ni ingredienserna som ska ligga i varje påse som rymmer ca 4 dl. Dra ur så mycket luft som möjligt ur påsen och lägg den i frysen.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 3 msk majsstärkelse
  • 2,5 dl kycklingbuljong
  • 500g kycklingfilé skuren i strimlor
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 gröna och en röd paprika skuren i bitar
  • svartpeppar & salt
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 6 skivor "Provolone ost" eller liknande gratängost. (behövs först vid tillagningen)
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg allt utom osten i en påse, skriv på, pressa ut luften och lägg i frysen.
  • 2. Kvällen innan, ta fram påsen och låt den tina i kylen
  • 3. På morgonen: Häll påsens innehåll i din Crock-Pot och koka på låg i 4-6 timmar.
  • 4. Lägg på osten och koka på hög tills den smält.
Information

Servera på frallor eller hamburgerbröd.