Heta revben i Express
Heta revben i Express
  • 4 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 15m tillagningstid

Heta revben i Express

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Klibbiga och härligt möra revben med naturlig sötma. Det här receptet måste du bara prova!

Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1,5 kg revbensspjäll
  • 2 msk vegetabilisk olja
  • 3 msk soja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 msk mörkt farinsocker
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 fingerstor bit ingefära, finhackad
  • 3 msk tomatketchup
  • 2 msk Worcestershiresås
  • 2 msk honung
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 knippe vårlök, strimlad
  • färsk koriander
  • sesamfrön
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Välj läge BROWN/SAUTÈ på din Crock-Pot Express.
  • 2. Ställ in timern på 15 minuter. Låt den värmas upp.
  • 3. Häll i 1 msk vegetabilisk olja och bryn revbenen. Tillsätt mer olja om du behöver bryna revbenen i omgångar.
  • 4. Blanda övriga ingredienser i en liten skål. (Spara vårlök, sesamfrön och koriander till servering)
  • 5. När alla revben har fått fin färg torkar du av innerskålen med hushållspapper för att få bort överflödig olja.
  • 6. Lägg tillbaka revbenen tillsammans med såsen och rör om väl.
  • 7. Sätt på locket och försegla det. Välj MEAT/STEW och ställ in på 15 minuter.
  • 8. Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 10 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppna.
  • 9. Ta försiktigt ut revbenen och lägg dem i en varm serveringsskål. Välj BROWN/SAUTÈ och reducera såsen lätt, så att den tjocknar.
  • 10. Servera med rostade sesamfrön, hackad vårlök och koriander.