Kotlettrad, kokt och grillad
Kotlettrad, kokt och grillad
  • 4 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 4h tillagningstid

Kotlettrad, kokt och grillad

Tillaga den färdig i Crock-Poten och lägg den på grillen innan servering. Håller köttet saftigt och mört.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 700 g kotlettrad av fläskkött
  • 2 dl öl
  • 1 dl hönsfond
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 timjan
  • rosmarin
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Koka på låg temperatur med köttermometer till 50 grader, använd en kötttermometer.
  • 2. Gnid in i timjan, rosmarin och stötta fänkålsfrön.
  • 3. Grilla hela kotlettraden till den fått färg sedan indirekt till 64 grader.
  • 4. Vila köttet innan servering.