Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin
Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin
  • 6 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Jag vill dela med mig av ett fantastiskt recept som tar minimalt med tid att förbereda: krämig kyckling som går att variera i det oändliga. Det är inte bara en ny favorit hos Elmer och Knut, det är även en favorit för mig då den inte bara är jättegod utan också bara innehåller fyra basingredienser, vilket gör att det MAX tar fem minuter att förbereda. Sedan sköter allt sig själv i Crock-Poten.

Fixa själv Cracked Chicken

Vivi Wallin
Ett recept av
Vivi Wallin
Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 800 g kycklingfilé
  • 1 påse dipmix-pulver ranch
  • 200 g creme cheese, valfri smak
  • 200 g riven ost
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 6 stora hamburgerbröd
  • 200 g bacon
  • 1 kruka gräslök
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg kyckling, dipmix och creme cheese i din Crock-Pot Time Select och ställ med några enkla knapptryck in när du vill att middagen ska vara klar
  • 2. Gör något roligt under tiden som maten lagar sig själv
  • 3. När klockan slår den angivna middagstid så är din kyckling färdig. Dra isär kycklingen direkt i grytan med en gaffel så köttet faller isär och blandas med såsen. Rör slutligen ner den rivna osten.
  • 4. Servera! Den krämiga kycklingen är jättegod som den är, men när tid och ork finns brukar jag toppa med knaperstekt bacon och klippt gräslök. Jag älskar att servera i hamburgerbröd, men det går att variera i det oändliga.
  • 5. TIPS. Har du en vanlig Crock-Pot med läge HÖG och LÅG. Kör 3 timmar på HÖG alt. 6 timmar på LÅG.