Pulled Pork Barbeque
Pulled Pork Barbeque
  • 4 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Pulled Pork Barbeque

Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. Lägg det på grillen det sista för att få en god grillyta. Servera sedan köttet med goda tillbehör och mjuka tortillabröd.  Riv av köttet eftersom du ska äta.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 kg fläskkarré
  • 1 dl oxbuljong
  • 1 msk farinsocker
  • 1 flaska barbequesås
  • 1 ½ tsk cayennepeppar
  • 1 msk spiskummin
  • 2 vitlökar, pressade
  • 1 gul lök, hackad
  • salt och peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i allt utom köttet och kryddorna och rör om. Gnid in köttet med kryddorna och lägg i grytan. Koka på låg temperatur i 6-7 timmar.
  • 2. Ta upp köttet och lägg en stund på grillen (valfritt).
  • 3. Riv isär köttet och lägg tillbaka i såsen.
  • 4. Pensla lite till med BBQ-såsen strax innan köttet grillats klart.
  • 5. Servera med coleslaw, bröd och fräscha grönsaker.