Riktigt god pulled pork. Enkel att tillaga i en Crock-Pot Express och barnen älskar det.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 1kg fläskkarré
- 2-3 klyftade gula lökar
- 4 hackade vitlöksklyftor
- 1 klick smör
- 1 dl ketchup
- 1 1/2 dl julmust
- 1 1/2 msk honung
- 1-2 tsk örtsalt
- Peppar och salt efter smak
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Hacka och klyfta löken och stek den i smör på Brown/Sauté-läget.
- När löken har fått lite färg placera köttet ovanpå
- Blanda övriga ingredienser och häll över
- Ställ in på låg i 8 timmar - slowcooking eller tryckkoka i 40 min på högt tryck.
- Ta upp köttet och strimla med gafflar
- Sila av löken ifrån buljongen
- Köttet och löken är nu en fantastisk fyllning till tortillas buljongen kan du använda till något annat
Diskussion om Pulled pork i Crock-Pot Express
En tanke om “Pulled pork i Crock-Pot Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Klassisk slottsstek
schedule5-6 timmar på låg
Irländsk köttgryta med Guinness
schedule6-8 timmar på låg
Oxbringa i balsamvinäger
schedule45 min + 10 min
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Lagade precis denna och fick köra mycket längre tid, tips är att dela upp köttet och inte lägga ner en hel bit för den blir inte klar.