Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
Olivolja
1 gul lök, fint hackad
4 vitlöksklyftor, fint hackade
2 burkar krossade tomater
2 koppar fisk- eller kycklingbuljong
Tabascostänk
1 kopp mustigt rödvin
3 msk färsk hackad basislika
1 lagerblad
250 g räkor med skal
1 liten krabba (250 g krabbkött) i bitar
6-8 små musslor
250 g vit fisk
Salt och peppar
Färsk persilja (att dekorera med)
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Bryn lök och vitlök med olja i en stekpanna. Lägg det i Crock-Poten tillsammans med tomatkross, buljong, Tabasco, vin, basilika och lagerblad. Lägg på locket och koka i 6-8 tim på låg.
2. Ca 30 min före servering, lägg i räkor, musslor, krabba och fisk. Koka på hög i 30 min till fisken är färdig. Smaka av med salt och peppar och garnera med persilja.