Tonfiskgryta med nudlar
Tonfiskgryta med nudlar
  • 6 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 3m tillagningstid

Tonfiskgryta med nudlar

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

En fantastiskt god gryta i en gryta med fullproppad med ingredienser du tidigare skulle stoppat i ugnen. Tillagad på nolltid!

Originalrecept

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 360 g äggnudlar eller valfri pasta
  • 1 burk tonfisk (240-360g)
  • 7 dl kycklingbuljong
  • 3,5 dl ost
  • 2,5 dl frysta ärtor
  • 2,5 dl skivade champinjoner
  • 2,5 dl matlagningsgrädde (half and half)
  • 1 tsk pressad vitlök
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i alla ingredienser förutom matlagningsgrädden och osten i din Crock-Pot Express. Rör försiktigt om.
  • 2. Sätt på locket och stäng ventilen.
  • 3. Ställ in grytan på högt tryck i 3 minuter.
  • 4. Öppna sedan snabbt ventilen och ta av locket.
  • 5. Rör långsamt ner matlagningsgrädden och osten tills osten helt har smält.
  • 6. Låt grytan sitta i minst 5 minuter för att få den att tjockna.