Torsk i paket
Torsk i paket
  • 2 paket portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 6m tillagningstid

Torsk i paket

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Bevara smakerna genom att linda i fisken i ett paket. Resultatet är en otroligt saftig och smakrik rätt som är svår att tröttna på.

Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 skinnfria filéer av torsk eller annan vit fisk
  • 2 små potatisar i tunna skivor
  • 1 liten fänkål i tunna skivor
  • Extra jungfruolivolja
  • 2 skivor citron
  • 1 nypa färsk persilja
  • Salt och peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Mät ut en bit bakplåtspapper upp över ånggallret med 3 cm extra runt omkring. Placera pappret på gallret och vik upp kanterna så att du får ett paket.
  • 2. Ringla olivolja i botten av paketet.
  • 3. Lägg ett lager med skivad potatis på oljan.
  • 4. Ringla över olivolja och krydda.
  • 5. Lägg på fisken och ett tunt lager fänkål. Avsluta med att ringla över olivolja och krydda.
  • 6. Toppa med färsk persilja och en skiva citron.
  • 7. Vik över kanterna och forma till ett paket.
  • 8. Linda in paketen i aluminiumfolie.
  • 9. Häll 300 ml vatten i botten av Crockpot® Express-grytan.
  • 10. Placera ånggallret i skålen och lägg sedan på paketen. Lämna lite plats mellan paketen.
  • 11. Sätt på locket, stäng det och välj STEAM-funktionen.
  • 12. Ställ in 6 minuter.
  • 13. När enheten är klar släpper du på trycket enligt de rekommenderade anvisningarna. Låt enheten vila i 10 minuter innan du öppnar locket.
  • 14. Placera paketen på uppvärmda tallrikar, ta bort folien och servera fisken i paketet.