To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Kommentarer
Vilka tider gäller för vanlig croc pot?
Hej! Denna rätt är enbart för Crock-Pot express, då fisken ångas
Hej.
Är gammal på Croc-Pot men ny på ångkokning. Vet att det finns två sätt att släppa ut trycket, antingen försiktigt direkt alt att den får stå ett tag så trycket försiktigt försvinner. När Ni skriver rekommenderade anvisningar, vilket alternativ är det Ni då tänker på?
När det gäller fisk bör man släppa trycket så fort som möjligt eftersom det lätt blir överkokt annars.
Jag behövde dubbla tiden för att fisken skulle bli klar. Fundera på om man måste Linda in de i aluminiumfolie utan bara kan lägga inte 6min som ett paket av bakplåtspapper.
Ska testa detta en gång till och ta bort foliet plus krydda extra och hoppas det blir bra.
Är fisken fryst när du lägger i den eller är den färsk/upptinad?
Hej!
Den är upptinad/färsk.