Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
2 kycklingbröst
8 lasagneplattor, brutna i bitar (230g)
1 pkt creme cheese, vitlök och örter
5 dl kycklingbuljong
1 dl fryst spenat, tinad och urvattnad
salt och svartpeppar
2,5 dl riven mozzarellaost
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
sallad
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Lägg kyckling, buljong, spenat och creme cheese i din Crock-Pot.
2. Lägg på locket och koka på låg i 3 timmar, eller tills kycklingen rivs lätt. Strimla kycklingen och rör om med creme cheese.
3. Bryt itu lasagneplattorna, blanda ordentligt med kycklingen, lägg på locket och koka på hög i 10-15 minuter.
4. Lägg på den rivna osten och koka på hög i 15 minuter till. (Om du vill tjocka såsen ytterligare kan du lägga till en liten mängd majsstärkelse i kombination med vatten just nu)
5. Stäng av Crock-potten och låt den vila i 10-15 minuter innan servering.