Vit kycklinglasange
Vit kycklinglasange
  • 4 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 3h 30m tillagningstid

Vit kycklinglasange

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Denna vita kycklinglasagnen har bara sex ingredienser, men blir så krämig och smakfull. Kolla på steg-för-steg receptvideon nedan.

Originalreceptet hittar du här:

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 kycklingbröst
  • 8 lasagneplattor, brutna i bitar (230g)
  • 1 pkt creme cheese, vitlök och örter
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 1 dl fryst spenat, tinad och urvattnad
  • salt och svartpeppar
  • 2,5 dl riven mozzarellaost
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • sallad
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg kyckling, buljong, spenat och creme cheese i din Crock-Pot.
  • 2. Lägg på locket och koka på låg i 3 timmar, eller tills kycklingen rivs lätt. Strimla kycklingen och rör om med creme cheese.
  • 3. Bryt itu lasagneplattorna, blanda ordentligt med kycklingen, lägg på locket och koka på hög i 10-15 minuter.
  • 4. Lägg på den rivna osten och koka på hög i 15 minuter till. (Om du vill tjocka såsen ytterligare kan du lägga till en liten mängd majsstärkelse i kombination med vatten just nu)
  • 5. Stäng av Crock-potten och låt den vila i 10-15 minuter innan servering.