SPORTLOV!

SPORTLOV!

Allt för ett komplett sportlov!

Sätt guldkant på de lediga dagarna och maximera tiden med barnen genom att slippa tänka på matlagning. Låt Crockpoten laga en god värmande soppa eller en härligt krämig gryta. Förbered ingredienserna och lägg i grytan i kylskåpet och starta din Crockpot tex på morgonen och maten är klar när familjen kommer hem från sin utflykt. Nu har du chansen att köpa din Crockpot till fyndpris med vårt sportlovserbjudande som gäller tom 12/3 eller så långt lagret räcker.

Foodsaver

Förbered dig genom att lägga ingredienserna i soppan/grytan i vakuumpåsar som du sedan bara häller i din Crockpot. Blir det mat över så vakuumpacka i en praktisk burk så håller den sig flera dagar.

Breville

Pommesfrites och korv lagas snabbt i Airfryern, gör gott kaffe och ha nygräddade frasiga våfflor med sylt och grädde till.  Nu har du chansen att fynda fina apparater från Breville.

Breville-serier

Vattenkokare och brödrost med internationell feeling

Här hittar ni massor av recept på smaskiga rätter som ni kan laga i en Crockpot. Det finns allt ifrån spännande asiatiska rätter, italienska och spanska delikatesser till traditionell svensk husmanskost. Teriyakikyckling, boeuf bourguignon, pulled pork, italiensk kycklingpasta, ropa vieja, kung pao kyckling, risgrynsgröt och kalops. Du kan lätt hitta receptet genom att söka på en ingrediens, fläskkött, nötkött, kyckling eller vegetariskt mfl. Många slowcooker-recept går även fint att göra i en tryckkokare och har du en Express kan du med fördel koka ris och ånga grönsaker också. T o m egen yoghurt kan du göra. Så passa på nu när det är sportlov att låta Crockpot laga dina favoriträtter, förbered ingredienserna, vakuumpacka dem och ta med till fjällstugan. Så har ni goda middagar varje kväll och slipper slösa tid i köket.