DETTA ÄR TRYCKKOKNING

Tryckkokning innebär tillagning under tryck, vilket kortar tillagningstiden avsevärt. Med tryckkokning kan man laga precis samma mat som på spisen, fast på mindre än halva tiden.

 Möjligheternas produkt!

Crockpot är idag inte bara slowcookers. Förutom slowcooking, som fortfarande är basen, finns produkter med funktioner för ångkokning, tryckkokning samt med årets nyhet Crockpot Turbo Express nu även sous vide och mer kommer, var så säker.

  • Varför ska man använda tryckkokare?

    Därför att det går snabbt att laga mat i den.

  • Vad kan man laga i en tryckkokare?

    Man kan tillaga det mesta, allt ifrån yoghurt till mustiga köttgrytor. Under fliken “recept” hittar du goda rätter från hela världen.

  • Är det farligt att använda tryckkokare?

    Nej, den är säker att använda.

  • Vilken tryckkokare är bäst?

    I en Crockpot Turbo Express så kan laga mat ännu snabbare och den har även en sousvide-funktion.

  • Hur använder man en tryckkokare?

    En Crockpot Express används på samma sätt för alla funktioner men man har ventilen stängd när man tryckkokar.