Vi på Crock-Pot älskar mat, och vi älskar nya smaker därför kör vi nu en kampanj som vi kallar "Världens Mat". Vi vill bjuda in alla till bords, oavsett land, språk eller kultur. Vid bordet utbyter vi matminnen från världens alla hörn.
Vi på Crock-Pot älskar mat, och vi älskar nya smaker därför kör vi nu en kampanj som vi kallar "Världens Mat". Vi vill bjuda in alla till bords, oavsett land, språk eller kultur. Vid bordet utbyter vi matminnen från världens alla hörn.
Läs merLamm Tagine är nordafrikansk gryta som brukar lagas i en Tagine-gryta. Här lagar jag en marockanska variant i Crock-Pot slowcooker. Det blir supergott och mustigt.
LammtagineKik alicha är en etiopisk och eritreansk gryta som liknar ärtsoppa i konsistensen men tar smak av ingefära, gurkmeja och grön chili. Jag lagar gryta på 35 minuter i Crock-Pot Express med tryckkokar-läget
Kik alichaButterchicken har sitt ursprung i Indien. En butterchicken behöver mycket tid men i Crock-Pot Express tar det bara 35 minuter.
Butterchicken (Murgh Makhani)Vill ni vara med och bygga vår digitala receptsamling? Skapa dig ett konto här på sidan och börja skicka in egna recept.
- Zeina Mourtada, Crock-Pot Express & Crock-Pot OPC
- Madeleine Landley, Crock-Pot Express, OPC, + nya stora 7,5-liter
- Vivi Wallin, ägare av nya Crock-Pot Time Select
- Helene Torsgården, ägare till Crock-Pot Express
- Johan Hedberg, Matgeek. ägare av Crock-Pot Express
Liten familj eller stor? Slowcooking, multicooking eller tryckkokning? Japp det kan vara svårt att välja. Använd filtreringen för att hitta din Crock-Pot-match. Lycka till!