Beroende på vilken Crock-Pot Slowcooker du väljer har de alla olika egenskaper och fördelar. För att veta vilka funktioner som du värdesätter mest kan du börja med att fråga dig själv följande: “Hur många är vi i familjen?”, vill jag slippa att själv passa på grytan med hjälp av en timer?”, eller “vill jag kunna använda grytan även att steka och bryna med?” Vi hoppas att den här guiden kan hjälpa dig att hitta en slowcooker som passar just dina behov.

Vad säger tabellen?

Portioner: Ger en ungefärlig idé om hur många portioner som slowcookern rymmer. Detta kan såklart skifta beroende på hur mycket en enskild person äter, samt vilken rätt som tillagas.

Timer: Ställ in timern på önskad tillagningstid. När tiden är slut går din CrockPot Slowcooker automatiskt över till varmhållning.

DuraCeramic/One Pot Cooking: Innergrytor i metall med DuraCeramic-beläggning kan användas på spisen (även induktion) för att bryna exempelvis kött och lök. Vi kallar det One Pot Cooking eftersom du gör allt i samma gryta.

Multifunktionell: Denna modell av slowcooker kan utöver långkok även rosta, ångkoka tillaga ris och användas som ugn.

Express Multicooker: Denna modell lagar maten 70% snabbare än på spisen genom tryckkokning. Övriga funktioner slowcooking, steka, ångkokning.