11 september 2017

Nya grytor från Crock-Pot förenklar vardagens matlagning

Crock-Pot är en amerikansk produkt som funnits sedan 70-talet. Den marknadsfördes i huvudsak till arbetande mödrar som kunde lägga mat i grytan och komma hem till en färdiglagad måltid – något som visade sig vara ett recept för framgång.

Sedan dess har Crock-Pot sålt i miljontals exemplar världen över och 2010 kom den magiska grytan till Sverige. Idag är slowcooking mer populärt än någonsin och Crock-Pot har lyckats slå rot i det svenska folkets hjärtan och används numera av alla, ung som gammal.

Kanske är det för att den är lika användbar i singelhushållet som i storfamiljen och att den funkar precis lika bra till veckans vardagsmat som till helgens festmåltider. Oavsett anledning blir mat som bekant alltid godare när den får ta tid på sig och Crock-Pot plockar fram det bästa ur varje råvara genom att koka på låg värme under flera timmar.

Nästa steg i Crock-Pots utveckling

År 2016 skulle visa sig bli ännu en milstolpe i Crock-Pots historia. Då lanserades en helt ny version av den populära grytan med egenskapen som vi kallar “One-Pot Cooking”. Kort sagt går konceptet ut på att samla matlagningens alla moment i en och samma gryta. I de nya grytorna kan du förbryna, tillaga och även reda av. Eftersom grytan är i metall går den att använda direkt på spisen, precis som en vanlig kastrull.

I höst förstärks den växande One Pot Cooking-familjen med ett nytt syskon. Den senaste grytan rymmer 4,5 liter och det gångjärnsförsedda locket gör det enkelt att servera paradrätten.

Vad vill du äta ikväll?

Med Crock-Pot är det enkelt att laga god, hälsosam mat som är klar när du kommer hem. 

Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/nya-grytor-fraan-crock-pot-foerenklar-vardagens-matlagning-2141574