DETTA ÄR ÅNGKOKNING

Att ångkoka är en enkel och skonsam tillagningsmetod som behåller viktiga näringsämnen. Grönsaker som ångkokas behåller färg och spänst. Det är också ett fettsnålt tillagningssätt.

 Möjligheternas produkt!

Crockpot är idag inte bara slowcookers. Förutom slowcooking, som fortfarande är basen, finns produkter med funktioner för ångkokning, tryckkokning samt med årets nyhet Crockpot Turbo Express nu även sous vide och mer kommer, var så säker.

  • Vad kan man laga i en ångkokare?

    Först och främst ångkokar man grönsaker och fisk.

  • Hur länge ska man ångkoka grönsaker?

    Det beror på vilken grönsak det är! Du hittar mer information och tips under våra recept, där kan du läsa allt om tillagning!

  • Varför ångkoka grönsaker?

    När man ångkokar grönsaker så behåller man alla vitaminer och får en väldigt bra och behaglig konsistens!