Ta lärdom och
låt dig inspireras!

Vad roligt att just du upptäckt Crockpot. Antingen har du redan köpt en, eller står du i valet och kvalet om det här en pryl för dig. Oavsett vilket, har vi tagit fram en grundskola i Crockpotting för vi vet att om man lär sig grunden kommer man snabbare igång och man slipper de där första misstagen. Vi på Crockpot tycker matlagning ska vara enkelt och självklart ska det bli gott. Man behöver inte vara mästerkock eller inte tycka matlagning är speciellt roligt, eller så tycker man just det, men får inte tiden att räcka till. Med Crock-Pot behövs bara ett recept och lite förberedelser. Matlagningen sköter Crockpot, medan du gör annat; jobbar, går i skolan, tränar eller hänger med familjen. Så välkommen igen och hoppas du ska trivas i Crockpot´s härliga värld!

Mustig köttgryta

Det mesta går att laga i Crockpot men köttgrytor är något av det som ger bäst utdelning i en slowcooker. Denna köttgryta är gjord på nötstek men även andra segare köttdetaljer går också bra, ex. högrev eller bog.

Gå till receptet

Vegogrytan till många

Det går också jättebra att laga i vegogrytor i en Crockpot. Denna smakrika och färggranna vegogryta lagar du på mindre än en halvtimme. Grytan är fylld av goda grönsaker såsom sötpotatis, blomkål och aubergine och blir mättande av röda linser. Den får sin asiatiska touch av kokosmjölken och hetta av chilin.

Gå till receptet

Kycklingryta med ananas

Kycklinggryta med ananas var ett av de första recepten jag gjorde när jag upptäckte Crockpot. Detta är en supergod variant om du frågar mig.

Gå till receptet

Köttfärssås med morötter

Köttfärsås är en favorit för många och javisst går det att göra i Crockpot. Köttfärsåsen blir riktigt mustig och smakrik när den får gå länge på låg värme i en slowcooker med kan också tillagas i en Express på ca 30 minuter.

Gå till receptet