7 oktober 2020

NYHET Crock-Pot Time Select – När ska middagen stå på bordet?

Ställ in det klockslag du vill äta och låt Crock-Pot Time Select göra resten.
Så enkelt? ja, nästan. Du behöver så klart välja vad du vill äta, hacka lite ingredienser att hälla i grytan, men efter det kan du bege dig till jobbet, skolan eller vad du nu vill göra medan middagen lagas på egen hand.

Crock-Pot slowcooker gjorde entré i Sverige 2010 och denna puttrande köksprodukt har sedan dess bosatt sig i många svenskars hem. Nu, 10 år senare har Crock-Pot-familjen vuxit rejält och innefattar inte bara slowcookers utan också multicookers och elektriska tryckkokare. Idag, på Crock-Pot-dagen lanseras Crock-Pots senaste tillskott Time Select.

Nya Crock-Pot Time Select
Med Time Select använder du klockan på displayen och knappar in just det klockslag du vill att middagen står på bordet. Beroende på råvarorna och mängd du stoppar i grytan planerar Time Select tillagningen så att den blir klar exakt på den utsatta tiden.

Vad Time Select egentligen gör är att långsamt gå upp till ca 65°C och ligger sedan där och småputtrar fram till det är dags att köra igång tillagningen på riktigt. Då stiger värmen upp till ca 98°C. När sedan klockan stannar på klockslaget du valt avslutas tillagningen och temperaturen sjunker åter till ca 65°C där den står på varmhållning till dess att Crock-Potten stängs av. På så vis är du säker på att middagen kan stå på bordet just det klockslaget du önskar.

-Det ska bli kul att se hur Time Select emottas. Det är ju ett lite annorlunda än de traditionella Crock-Potsen. Ett annat tänk, som förmodligen passar en del bättre, säger Nina Hagman, Marknadschef på Acreto.
-Men vi har ju upp emot 15 modeller i Crock-Pot-familjen så det finns garanterat en för alla smaker, avslutar Nina.

En traditionell slowcooker har istället för en klocka, läge HÖG och LÅG där valet avgörs av hur lång tid matlagningen ska få ta. Beroende på hur lång tid det är till dess att middagen ska stå på bordet sätts antal tillagningstimmar och läge. (Läge LÅG tar dubbla tiden än läge HÖG)

För mer information om Crock-Pot Time Select & för att hitta återförsäljare

Länk: https://www.mynewsdesk.com/se/acretoab/pressreleases/nyhet-crock-pot-time-select-naer-ska-middagen-staa-paa-bordet-3040556