BÄSTA SLOWCOOKERN – VILKEN SLOWCOOKER FÅR BETYGET BÄST I TEST?

Med Crock pots som originalet också heter har matlagning aldrig varit enklare. Med bra råvaror kan du lätt slänga ihop en gryta, slå på och få tid till annat än matlagning. En slow cooker behöver du inte bevaka, maten tillagas under flera timmar på låg temperatur och resultatet är magiskt. Med långkok behåller också råvarorna sina näringsämnen och köttet blir oerhört mört.

En av våra absoluta favoriter är Crock-Pot Express Multicooker CSC051. Följ med oss nedan så förklarar vi varför!

Vinnare blev: Crock-Pot Express Multicooker 

Timer: Ja | Material: Rostfritt stål | Tål maskindisk: Lösa delar | Kapacitet: 5,7 liter | Antal inställningar: 8

Crock-Pot Express Multicooker är enligt oss, den absolut bästa slow cookern du kan få tag på. Här får du verkligen mycket för pengarna!

Express Multicooker gör att långkoket under den hektiska dagen blir till en fest. Här får du Crock-Pots nya och förbättrade tillagningsprogram. Välj och vraka mellan 8 förinställningar för olika typer av rätter. Här är det bara att slänga alla ingredienserna i grytan, starta ditt valfria program och tack vare den inbyggda timern så kan du komma tillbaka till en varm och inbjudande middag.

Fördelen med att just använda sig av ett långkok är att maten tillagas på låg temperatur vilket leder till bland annat otroligt mört kött. Är du även typen som inte tycker disken är det roligaste så behöver du inte oroa dig. Express Multicooker kommer nämligen försedd med en innergryta med non-stickbeläggning. Detta är en egenskap som inte bara gör att maten inte fastnar, utan också hjälper markant för rengöringen. Alla lösa delar är nämligen diskmaskinsäkra.

Är du ute efter det bästa av det bästa, samt vill få en receptbok på köpet så är Crock-Pot Express Mulitcooker valet för dig!

Läs hela testen här: https://www.bastihemmet.se/recensioner/basta-slowcookern/

Lämna ett svar