
Ranch-kyckling är en perfekt rätt att laga om man är många och har tröttnat på hamburgare. I en Express blir maten klar att servera på en timme!
3 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 pkt bacon 140g
- drygt 1 kg kycklingfilé
- 250g färskost naturell
- 1 påse Ranchdip
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 1 tsk paprikapulver
- 1 tsk lökpulver
- 2,5 dl kycklingbuljong
- 250g riven cheddarost
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stek bacon på Brown/Sauté. Ta upp det och lägg åt sidan på hushållspapper.
- Lägg i kyckling och färskost, kryddor, Ranchdip, vitlök och buljong i grytan.
- Stäng locket och tryckkoka (läge Manual) på hög i 15 min.
- Låt stå i minst 10 min (tills trycket har släppt) innan du öppnar locket.
- Ta upp kycklingen, dela den med en gaffel och lägg kycklingköttet i en skål.
- Blanda i cheddarosten med såsen, sätt på Sauté och rör om tills det blir varmt.
- Lägg tillbaka kycklingen och rör om.
Diskussion om Ranch-kyckling i Crock-Pot Express
3 tankar om “Ranch-kyckling i Crock-Pot Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kyckling med sötsur sås
schedule6-7 timmar på låg

Kyckling med grädde och dragon
schedule6 timmar på låg

Kryddig jordnötskyckling
schedule6 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Om man inte har express utan kör på låg, hur länge ungefär rekommenderar ni att köra då? 🙂
5-6 timmar
Kan det passa med något annat än hamburgerbröd? Tex ris eller pasta?