DETTA ÄR SOUS VIDE

Sous vide är franska för "under vakuum". Det är en tillagningsmetod där du först vakuumförpackar ingredienserna och sedan kokar det i ett vattenbad vid en exakt temperatur. Detta gör att maten blir jämt tillagad hela vägen igenom.

 Möjligheternas produkt!

Crockpot är idag inte bara slowcookers. Förutom slowcooking, som fortfarande är basen, finns produkter med funktioner för ångkokning, tryckkokning samt med årets nyhet Crockpot Turbo Express nu även sous vide och mer kommer, var så säker.

  • Vad är vitsen med sous vide?

    Fördelen med Sous Vide är att man kan säkerställa att temperaturen blir optimal på insidan och utsidan av maten. Vilket gör att maten blir väldigt saftig och mört!

  • Vad menas med sous vide?

    Att man tillagar maten i lågtempererat vattenbad!

  • Kan man lägga fryst kött i sous vide?

    Ja det kan man, men det är inte optimalt eftersom det släpper så mycket vätska när det tinar.

  • Kan man köra sous vide för länge?

    Ja det kan man, om du vill veta mer om tillagning hittar du massor av information under våra recept! 

  • Hur gör man med sous vide?

    Man vakuumpackar ingredienserna och lägger de i ett vattenbad under en specifik tid.