Välkommen! Denna mat- och bakblogg är till för alla, men recepten är också beräknade med Smart- och Propoints, då jag följer Viktväktarnas program och äter som man ska. Man kan äta allt men inte alltid, det är ett motto jag försöker lever efter. Tack för att du tittar in! Nadja

Revbensspjäll i Crock-Pot

Denna gång så testade jag att tillaga lite revbensspjäll. På kvällen innan själva tillagningen så skar jag upp spjällen i lagom stora bitar och la det i en påse med allroundmarinad och lät det ligga i kylen under natten. På morgonen därefter så kan man gott säga att jag bara la allt i grytan, startade den och sedan behövde jag inte tänka mer på maten i sju timmar. Det är det som är det bästa med med en Crock-Pot gryta. Den gör jobbet åt dig och du får ett fantastiskt resultat. Allt kött jag har tillagat hittills har varit mycket gott och saftigt, rekommenderas!

Läs mer här: http://www.nadjaskitchen.se/allroundmarinerade-revbensspjall-i-crock-pot/