Ingredienser

  • 1,5 kg kycklingben
  • 1 tummestor bit ingefära
  • 4 st finhackade vitlöksklyftor
  • 80 ml mörk sojasås
  • 80 ml honung
  • 80 ml tomatketchup
  • 2 msk ostronsås
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk torkad chiliflakes
Maila inköpslista
Gör så här

  • Börja med att steka Kycklinglåren till fin färg.
  • Tillsätt övriga ingredienser.
  • Lägg allt i Crock-Pot.
  • Välj tid och servera med färsk salladslök, gräslök och sesamfrön på en bädd av ris.
  • Tillagningstid: Manuell Låg - 6-7 timmar eller Manuell hög - 5-6 timmar

Diskussion om Honey Garlic Chilli Chicken

4 tankar om “Honey Garlic Chilli Chicken

    • Juhani på Crockpot
      Juhani på Crockpot says:

      Du väljer först Slow Cook på knappsatsen, och sedan kan du välja längre intervall förutsatt att du vill slökoka receptet. Önskar du däremot tryckkoka receptet så rekommenderar vi att du ställer in den på Meat/poultry i cirka 18-19 minuter.

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklingsoppa med Gnocchi

schedule6-7 timmar på låg

3.9 / 5. 29

Butterchicken (Murgh Makhani)

schedule35m

4 / 5. 116

Ångkokt kycklingbröst i Expressen

schedule10m

4.3 / 5. 28

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept