Ingredienser
- 1,5 kg kycklingben
- 1 tummestor bit ingefära
- 4 st finhackade vitlöksklyftor
- 80 ml mörk sojasås
- 80 ml honung
- 80 ml tomatketchup
- 2 msk ostronsås
- 2 msk sweet chilisås
- 1 tsk torkad chiliflakes
Maila inköpslista
Gör så här
- Börja med att steka Kycklinglåren till fin färg.
- Tillsätt övriga ingredienser.
- Lägg allt i Crock-Pot.
- Välj tid och servera med färsk salladslök, gräslök och sesamfrön på en bädd av ris.
- Tillagningstid: Manuell Låg - 6-7 timmar eller Manuell hög - 5-6 timmar
Diskussion om Honey Garlic Chilli Chicken
4 tankar om “Honey Garlic Chilli Chicken”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklingsoppa med Gnocchi
schedule6-7 timmar på låg

Butterchicken (Murgh Makhani)
schedule35m

Ångkokt kycklingbröst i Expressen
schedule10m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Hur lång tid uppskattar du att man skall köra det i tryckkokaren?
Oj tiden hade visst fallit bort. Tack för att du uppmärksammade det. Nu har jag lagt till: Manuell Låg – 6-7 timmar eller Manuell hög – 5-6 timmar.
Hej vad är tiden om man har en Turbo Express min Manuell går bara till 4 timmar
Du väljer först Slow Cook på knappsatsen, och sedan kan du välja längre intervall förutsatt att du vill slökoka receptet. Önskar du däremot tryckkoka receptet så rekommenderar vi att du ställer in den på Meat/poultry i cirka 18-19 minuter.