Kyckling med hetta på mexikanskt/amerikanskt vis! En hel rätt med grönsaker, bönor och majs som mättar gott.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g kycklingfilé
- 1 gul lök, hackad
- 2 selleristjälkar, hackade
- 1 stor morot, skalad och skivad
- 1 röd paprika, hackad
- 1 burk tomatkross
- 1 burk svarta bönor, sköljda
- 1 burk majs
- 2 msk brunt socker
- 2,5 dl kycklingbuljong
- 3 vitlöksklyftor, pressade
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk oregano
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Förberedelsedagen: Lägg alla ingredienser i en påse, märk påsen med dess innehåll. Pressa ur luften och lägg i frysen.
- Kvällen innan: Ta fram påsen ur frysen och låt den tina i kylen.
- På morgonen: Häll påsens innehåll och koka på låg i 6-8 timmar.
- Vid servering: Dela kycklingfiléerna med en gaffel och servera grytan med tacochips och en klick creme fraiche
Diskussion om Amerikansk chilikyckling
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Kycklinggryta med curry
schedule8 tim på låg
Mexikansk kycklingsoppa
schedule6-8 tim på låg
Italiensk kycklingpasta
schedule4h
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept