
Kyckling med hetta på mexikanskt/amerikanskt vis! En hel rätt med grönsaker, bönor och majs som mättar gott.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g kycklingfilé
- 1 gul lök, hackad
- 2 selleristjälkar, hackade
- 1 stor morot, skalad och skivad
- 1 röd paprika, hackad
- 1 burk tomatkross
- 1 burk svarta bönor, sköljda
- 1 burk majs
- 2 msk brunt socker
- 2,5 dl kycklingbuljong
- 3 vitlöksklyftor, pressade
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk oregano
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Förberedelsedagen: Lägg alla ingredienser i en påse, märk påsen med dess innehåll. Pressa ur luften och lägg i frysen.
- Kvällen innan: Ta fram påsen ur frysen och låt den tina i kylen.
- På morgonen: Häll påsens innehåll och koka på låg i 6-8 timmar.
- Vid servering: Dela kycklingfiléerna med en gaffel och servera grytan med tacochips och en klick creme fraiche
Diskussion om Amerikansk chilikyckling
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklingpasta Florentine
schedule15m

Nordafrikansk kycklinggryta
schedule6-7 tim på låg

Kycklinggryta med sötpotatis
schedule6 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot