En förförande söt efterrätt. Serveras med vispad grädde eller glass till.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 600 g ananas
  • 90 g passionsfrukt
  • 400 g mango
  • För gratängen:
  • 100 g riven kokos
  • 100 g smör
  • 100 g honung
  • 100 g socker
  • 1 ägg
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skala och skär ananas och mango i bitar. Sila passionsfrukten i en sil och spara enbart fruktköttet.
  • Koka ananasen, mangon och passionsfrukten i Crock-Potgrytan med honungen. Låt koka i 4 timmar på hög.
  • Ta av locket och placera grytan på spisen (om du har en sådan modell som tål spisvärme), sätt på stark värme för att snabbt reducera saftjuicen.
  • Blanda alla gratängingredienserna till en jämn smet.
  • Lägg upp frukten på en ugnsfast porslinstallrik eller lämna den i grytan. Bred gratängblandningen ovanpå.
  • Placera i ugn på grilleffekt i 2 minuter. Servera varm.

Diskussion om Ananas- och mangofondant

Lämna ett svar

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Pot de crème

schedule3 timmar på hög

3 / 5. 2

Småländsk ostkaka

scheduleca 3 timmar på låg

4 / 5. 12

Pocherade päron

schedule1 tim och 30 min

3.8 / 5. 4

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden