En förförande söt efterrätt. Serveras med vispad grädde eller glass till.

Ingredienser

Ingredienser

  • 600 g ananas
  • 90 g passionsfrukt
  • 400 g mango
  • För gratängen:
  • 100 g riven kokos
  • 100 g smör
  • 100 g honung
  • 100 g socker
  • 1 ägg
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skala och skär ananas och mango i bitar. Sila passionsfrukten i en sil och spara enbart fruktköttet.
  • Koka ananasen, mangon och passionsfrukten i Crock-Potgrytan med honungen. Låt koka i 4 timmar på hög.
  • Ta av locket och placera grytan på spisen (om du har en sådan modell som tål spisvärme), sätt på stark värme för att snabbt reducera saftjuicen.
  • Blanda alla gratängingredienserna till en jämn smet.
  • Lägg upp frukten på en ugnsfast porslinstallrik eller lämna den i grytan. Bred gratängblandningen ovanpå.
  • Placera i ugn på grilleffekt i 2 minuter. Servera varm.

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Kanderade nötter

schedule3 tim på Låg

4 / 5. 23

Hasselnötskola

schedule3-4 timmar på hög

3 / 5. 7

Kryddig physalischutney

schedule4 timmar på låg

0 / 5. 0

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot