En förförande söt efterrätt. Serveras med vispad grädde eller glass till.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 600 g ananas
  • 90 g passionsfrukt
  • 400 g mango
  • För gratängen:
  • 100 g riven kokos
  • 100 g smör
  • 100 g honung
  • 100 g socker
  • 1 ägg
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skala och skär ananas och mango i bitar. Sila passionsfrukten i en sil och spara enbart fruktköttet.
  • Koka ananasen, mangon och passionsfrukten i Crock-Potgrytan med honungen. Låt koka i 4 timmar på hög.
  • Ta av locket och placera grytan på spisen (om du har en sådan modell som tål spisvärme), sätt på stark värme för att snabbt reducera saftjuicen.
  • Blanda alla gratängingredienserna till en jämn smet.
  • Lägg upp frukten på en ugnsfast porslinstallrik eller lämna den i grytan. Bred gratängblandningen ovanpå.
  • Placera i ugn på grilleffekt i 2 minuter. Servera varm.

Diskussion om Ananas- och mangofondant

Lämna ett svar

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Cheesecake i Express

schedule35m

4 / 5. 20

Crème brûlée

schedule6m

3.8 / 5. 13

Ghee (klarifierat smör)

schedule6h

4 / 5. 24

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot