
En smakrik, snabb och enkel fiskrätt för alla vardagskvällar, med hjälp av Crockpot Express Multicooker.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 8 x 220gr fiskfiléer
- 2 pak choi, skuren i fjärdedelar
- 24 körsbärstomater
- 2 knippen sparris halverade
- 6 cm riven ingefära
- 2 msk sojasås
- 2 citroner, skivade
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Fördela alla ingredienser på 8 st 30 x 30 cm bakplåtspapper, smaka av med salt och peppar och vik ihop till ett paket.
- Häll 1 kopp vatten i basen av Crockpot Express. Placera ånggallret inuti och fiskpaketen ovanpå.
- Säkra locket, se till att ångventilen är stängd. Välj STEAM och justera tiden till 12 minuter och tryck på START/STOP.
- När tillagningen är klar, släpp trycket och ta försiktigt bort fiskpaketen och servera.
Diskussion om Ångkokt fisk på japanskt vis
Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Fisk- och skaldjurssoppa
schedule3-4 timmar på låg

Bräserad lax och primörer
schedule4-5 timmar på låg

Laxfyllda spättarullader
schedule3 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept