En smakrik, snabb och enkel fiskrätt för alla vardagskvällar, med hjälp av Crockpot Express Multicooker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 8 x 220gr fiskfiléer
  • 2 pak choi, skuren i fjärdedelar
  • 24 körsbärstomater
  • 2 knippen sparris halverade
  • 6 cm riven ingefära
  • 2 msk sojasås
  • 2 citroner, skivade
  • salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Fördela alla ingredienser på 8 st 30 x 30 cm bakplåtspapper, smaka av med salt och peppar och vik ihop till ett paket.
  • Häll 1 kopp vatten i basen av Crockpot Express. Placera ånggallret inuti och fiskpaketen ovanpå.
  • Säkra locket, se till att ångventilen är stängd. Välj STEAM och justera tiden till 12 minuter och tryck på START/STOP.
  • När tillagningen är klar, släpp trycket och ta försiktigt bort fiskpaketen och servera.

Diskussion om Ångkokt fisk på japanskt vis

Lämna ett svar

Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Bräserad lax och primörer

schedule4-5 timmar på låg

4.1 / 5. 20

Ångkokt fisk på japanskt vis

schedule12m

3 / 5. 92

Jambalaya

schedule7-8 timmar på låg

4 / 5. 94

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot