Ångkoka en stor sats med kycklingkött i Crockpot Express och få då flera middagar gjorda på en gång! Kalorisnålt och gott på samma gång. Instruktioner för tillagning av frysta kycklingbröst ingår!

Recept och bild av Nicole Burkholder

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700-900g kycklingbröst
  • 2,5 dl kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Häll kycklingbuljong i grytan. Lägg kycklingbröst i buljongen. Försök att göra bitarna lika stora för att få jämnare tillagning.
  • Stäng locket, vrid ångutlösningsventilen till stängd och tryck på "Steam".
  • För frysta (eller stora/tjocka) kycklingbröst, ställ in tiden på 10 minuter. För färska, små bröst, koka i 6-8 minuter, beroende på hur tjocka bitarna är. Tryck på Start/Stopp
  • När tillagningen är klar, låt ångan släppa av sig själv (cirka 10 minuter).
  • Ta upp kycklingen och skär i bitar eller strimla. Förvara i kylskåp i 3-4 dagar eller frys in för framtida måltider.

Diskussion om Ångkokt kycklingbröst i Expressen

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Madrasgryta

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 22

Julig kalkon

schedule5 timmar på hög

4 / 5. 25

Amerikansk chilikyckling

schedule6-8 tim på låg

4 / 5. 30

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept