
Efter att jag har gjort denna enkla Slow Cooker-äppeldessert gör jag kanske aldrig en vanlig äppelpaj igen. Alla smaker av äppelpaj finns här! Jag kavlar ut pajdegen, penslar med mjölk och strör över kanel och socker. Sedan skär jag den i remsor och gräddar.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 5 skalade och tärnade äpplen
- 350g karamellsås (O'Hoj Salted Caramel tub)
- ½ tsk mald kanel
- 1 nypa mald muskot
- 1 nypa salt
- 1 msk majsstärkelse
- 2 msk vatten
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Tillsätt äpplen, karamellsås, kanel, muskot och salt i en Crock-Pot som är 3 liter eller större. Blanda majsstärkelse och vatten i en liten skål, häll i grytan.
- Rör om allt tills det blandats. Sätt på locket och koka på HÖG i 2 timmar.
- Rör om en eller två gånger under de två timmarna.
- Kex: Blanda kanel och socker i en liten skål. Värm ugnen till 350 grader.
- Kavla ut en bit pajdeg åt gången på en bakplåt. Pensla på mjölken. Strö hälften av kanelsockerblandningen på degen.
- Skär pajdegen i remsor med en pizzaskärare eller kniv. Sprid ut remsorna på bakplåten så att de inte flyter ihop. Grädda i 10 minuter eller tills de är gyllenbruna. Upprepa med nästa degbit.
- Servera och njut.
Diskussion om Äppledessert med kolasås
Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Sylt
schedule15m

Fruktkompott med grönt te
schedule2 timmar på hög, 4 timmar låg

Varm choklad med Nutella
schedule2 timmar på hög eller 4 timmar och 30 minuter på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot