De flesta asiatiska recept innehåller kyckling. Här är det ingefära och lime som ger rätten en underbar smak.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1 ¾ kg kyckling
  • 100 g ingefära
  • 2 ½ l hönsbuljong (kan ersättas med 2 el 3 buljongtärningar och samma mängd vatten)
  • 300 g lime
  • 60 g citrongräs
  • Tabasco efter smak
  • 150 g minimajs
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g champinjoner
  • 500 g Asterix potatis
  • Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Tillaga kycklingen tillsammans med hönsbuljongen i din Crock-Pot i 3 timmar på inställningen låg.
  • Tillsätt ingefära skuren i tjocka bitar, citrongräset samt hälften av den pressade limen och krydda med salt, peppar och tabasco.
  • Lägg i potatis, minimajs, tomater och champinjoner och koka ytterligare i 2-3 timmar.
  • Smaka av med salt, peppar och tabasco.
  • Innan servering, tillsätt resten av limejuicen.

Diskussion om Asiatisk kycklinggryta

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklinggryta med Ajvar och Vitostkräm

schedule30

3.8 / 5. 20

Mexikansk kycklingsoppa

schedule6-8 tim på låg

4 / 5. 11

Italiensk kycklingpasta

schedule4h

4 / 5. 97

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot