
Sååå gott och enkelt att tillaga! Perfekt för en stressad familj att ha till kvällsmat.
3 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 dl vatten
- 1,4 kg tunna revben eller kamben
- salt och peppar
- 0,5 lök skivad
- 1 vitlöksklyfta, hackad
- 400 g barbequesås
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Krydda ribsen med salt och peppar. Lägg dem i grytan med vattnet. Lägg lök och vitlök ovanpå.
- Lägg på locket och koka i 4 tim på hög eller 8 tim på låg.
- När det är en kvart kvar, sätt på ugnen på grill på 250 grader.
- Ta ur ribsen ur grytan och lägg dem på en plåt. Täck dem med barbequesås och grilla dem i ugnen i ca 15 min, eller tills de fått färg.
Diskussion om Baby back ribs
3 tankar om “Baby back ribs”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Så otroligt goda!!! Brukar köra på 4h hög. Älskar verkligen att göra ribsen.
Jättegott! Men 400g barbecuesås går inte åt till griljeringen för mig och då brukar jag ändå göra dubbel omgång ribs. Nu undrar jag om den ska ligga i grytan egentligen under tillagningen?
Ja, det är bra att låta den ligga i grytan hela tillagningstiden.