Ingredienser
- 4 st bakpotatisar
- 2 dl skalade räkor
- En halv rödlök, finhackad
- 2 msk färsk dill, finhackad
- 2 dl majonnäs
- 1 dl créme fraiche
- Några droppar citronsaft
- Salt & peppar
Maila inköpslista
Gör så här
- Skölj potatisarna och stick några hål i dem
- Häll 2dl vatten i Crockpoten och placera ett galler i botten på grytan
- Stäng locket och tryck på Steam, ställ därefter in trycket på High
- Baka dem i 20-25 minuter
- Blanda alla ingredienserna till röran och ställ i kylen medan potatisen bakas klart
- Skär ett kryss i potatisarna och tryck till från kortsidorna så att krysset öppnar sig
- Fyll potatisarna med skagenröran och servera direkt
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot