En perfekt förrätt att bjuda gästerna på! Snabbt och lätt att göra i din Express.

Fyllning: Vegiaren som smakar rökigt, nästan som lax, kan lura även den bästa finsmakaren. Använd flera färger tångkaviar för att lyxa till det rejält. Det här receptet är anpassat för veganer, men blir såklart även gott med icke-veganska produkter.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4 stora (söt)potatisar, justera tiden om du tar fler eller färre.
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Tvätta (söt)potatisen och skrubba bort eventuell smuts. Potatisen ska vara fuktig men inte blöt när du lägger ner den i din Crock-Pot Express.
  • Använd en gaffel och gör minst 1 cm djupa hål över hela ytan.
  • Lägg potatisarna på ett galler i din Crock-Pot Express, häll 2 dl vatten i botten och sätt på locket.
  • Manuel inställning. Tillaga 12 min på high pressure (tiden är beroende på hur många och hur stora potatisar). Låt trycket släppa naturligt i 15 min.
  • Känn på potatisen med fingret, om den är mjuk med ett visst motstånd kvar är den klar, skär den itu eller ett kryss i varje potatis och tryck med fingrarna in i hålet så den öppnar sig.
  • Finhacka rödlöken blanda ihop alla ingredienser till din skagenröra, förutom tångkaviaren. Låt stå i kylskåp i 5 minuter.
  • Vänd ner tångkaviaren i röran. Fyll eller sprid sedan röran på eller i potatisen, beroende på hur du skar den.

Diskussion om Bakad sötpotatis i Express

Lämna ett svar

Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Bräserad lax och primörer

schedule4-5 timmar på låg

4.1 / 5. 20

Bakad sötpotatis i Express

schedule12m

3.9 / 5. 31

Jambalaya

schedule7-8 timmar på låg

4.1 / 5. 100

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Potatissoppa

schedule4-5 timmar på låg

3.9 / 5. 27

Hårdkokta ägg

schedule8m

4 / 5. 51

Mexikansk paj

schedule6h

4 / 5. 25

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept