

Ursprunget till denna dessert skapades 1951 i New Orleans, och bevisar ännu en gång att bananer ska vara desserter och inte ätas naturellt! 🙂
Ingredienser
Ingredienser
- 4st Bananer
- 0,6dl (1/4 cup) Vatten
- 0,6dl (1/4 cup) Ljus Rom
- 115gr Smör
- 2,4dl (1 cup) Farinsocker
- 1tsk Vaniljsocker/essens
- 1tsk Kanel
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär bananerna i lagom mumsbitar och lägg åt sidan, passa även på att skära ned smöret i små kuber.
- Blanda ihop övriga ingredienser till en jämn och fin sås.
- Lägg ned smöret och bananerna i smeten, vänd försiktigt runt bananbitarna så dom får ett ordentligt lager av såsen.
- Manuellt, högt tryck, i 8 minuter och sedan en QR (quick release).
Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Julkola
schedule4-6 tim (tills kolan är 123 grader)

Sylt
schedule15m

Rosmarin- och fetaostbröd
schedule2 timmar på låg
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Koka ris i Express
schedule10m

Bakad sötpotatis i Express
schedule12m

Banana Foster – läcker snabb dessert
schedule8m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCKPOT-SKOLAN
Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crockpot