
Kycklingbröst bräseras i barbequesås i Crockpot, och grillas därefter. Serveras i små hamburgerbröd med tillbehör. I detta receptet kan du också ersätta kycklingbrösten med andra delar av kycklingen.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 800 g kycklingkött
- 2 dl Heinz ketchup
- 2 dl vattten
- ½ dl äpplecidervinäger
- 5 msk brunt socker
- 5 msk vitt socker
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk senapspulver
- 1 msk citronsaft
- 1 msk Worchestershiresås
- 1 tsk mald svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg alla ingredienserna i Crock-Poten, sätt den på ”Low” och låt den stå i 7-8 tim-mar. Detta är perfekt att göra före du går till jobbet.
- När du blir hungrig tar du ut kycklingköttet, penslar och grillar det i 4-5 minuter tills de fått god färg. Passa så att de inte bränns.
- Ta kycklingköttet av grillen och dra isär med en gaffel. Serveras med barbeque- såsen från Crock-Poten, gott hamburgerbröd och goda tillbehör. Detta kan vara coleslaw, blandad grönsallad, syltad rödlök, bakade potatisar och eller majssalsa.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept