Barbeque ribs
Barbeque ribs
  • 4 portioner
  • 30m förberedelsetid
  • 5h 20m tillagningstid

Barbeque ribs

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Amerikanska revben på klassiskt manér med asiatisk touch.
Först bräserade i Crockpoten och därefter får de god smak från grillen.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 lökar i bitar
  • 2 kilo baby back ribs (revben)
  • 1 dl brunt socker
  • ½ dl sojasås
  • ½ dl Heinz Ketchup
  • 4 msk honung
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk mald ingefära
  • ½ msk chiliflingor
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg löken nederst i Crock-Poten och lägg revbenen ovanpå löken. Häll i resten av ingredienserna och låt Crockpoten stå på ”High” i ca. 6 timmar.
  • 2. Grilla revbenen i ca. 10 minuter tills de fått färg.
  • 3. Strö över rostade sesamfrön och ringar av rödlök före servering. Servera gärna revbenen med mangosallad och kokt ris.