Amerikanska revben på klassiskt manér med asiatisk touch.
Först bräserade i Crockpoten och därefter får de god smak från grillen.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 lökar i bitar
  • 2 kilo baby back ribs (revben)
  • 1 dl brunt socker
  • ½ dl sojasås
  • ½ dl Heinz Ketchup
  • 4 msk honung
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk mald ingefära
  • ½ msk chiliflingor
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg löken nederst i Crock-Poten och lägg revbenen ovanpå löken. Häll i resten av ingredienserna och låt Crockpoten stå på ”High” i ca. 6 timmar.
  • Grilla revbenen i ca. 10 minuter tills de fått färg.
  • Strö över rostade sesamfrön och ringar av rödlök före servering. Servera gärna revbenen med mangosallad och kokt ris.

Diskussion om Barbeque ribs

En tanke om “Barbeque ribs

Lämna ett svar

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot