Amerikanska revben på klassiskt manér med asiatisk touch.
Först bräserade i Crockpoten och därefter får de god smak från grillen.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 lökar i bitar
  • 2 kilo baby back ribs (revben)
  • 1 dl brunt socker
  • ½ dl sojasås
  • ½ dl Heinz Ketchup
  • 4 msk honung
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk mald ingefära
  • ½ msk chiliflingor
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg löken nederst i Crock-Poten och lägg revbenen ovanpå löken. Häll i resten av ingredienserna och låt Crockpoten stå på ”High” i ca. 6 timmar.
  • Grilla revbenen i ca. 10 minuter tills de fått färg.
  • Strö över rostade sesamfrön och ringar av rödlök före servering. Servera gärna revbenen med mangosallad och kokt ris.

Diskussion om Barbeque ribs

En tanke om “Barbeque ribs

Lämna ett svar

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept