
Amerikanska revben på klassiskt manér med asiatisk touch.
Först bräserade i Crockpoten och därefter får de god smak från grillen.
Ingredienser
Ingredienser
- 2 lökar i bitar
- 2 kilo baby back ribs (revben)
- 1 dl brunt socker
- ½ dl sojasås
- ½ dl Heinz Ketchup
- 4 msk honung
- 2 msk äppelcidervinäger
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk mald ingefära
- ½ msk chiliflingor
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg löken nederst i Crock-Poten och lägg revbenen ovanpå löken. Häll i resten av ingredienserna och låt Crockpoten stå på ”High” i ca. 6 timmar.
- Grilla revbenen i ca. 10 minuter tills de fått färg.
- Strö över rostade sesamfrön och ringar av rödlök före servering. Servera gärna revbenen med mangosallad och kokt ris.
Diskussion om Barbeque ribs
En tanke om “Barbeque ribs”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Supergoda barbecue ribs. Barnbarnen älskar dem.