Detta recept är toppen att göra i Crock-Poten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch ?? mums helt enkelt!!

Recept och foto: Lindas mathörna

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g brysselkål
  • 1 msk sirap
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk timjan
  • 1 tsk salt
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crock-Poten på låg i 3-4 h.
  • Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!

Diskussion om Brysselkål med fetaost

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Kokosnötssoppa i Express

schedule1h 15m

3 / 5. 79

Potatisgratäng

schedule3h

3.9 / 5. 57

Mexikansk paj

schedule6h

4 / 5. 24

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot