
Kryddig och god pulled chicken. Går perfekt att ha i tortillabröd eller till en fräsch sallad.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg kycklingfiléer
- 4 dl kyckllingbuljong
- 2 vitlöksklyftor
- 1 liten gul lök, i klyftor
- 2 selleristjälkar
- 2 hela morötter
- salt och peppar
- 1,5-2 dl Buffalosås (se recept nedan)
- 2 msk smör
Buffalosås
- 5 dl tomatjuice
- 1 tsk tabasco
- 4 1/2 msk honung
- 2 tsk majsstärkelse
- Lite vatten att reda med
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg i kyckling, vitlök, selleri, morötter, lök och buljong i grytan.
- Koka på hög värme i 4 timmar. Ta sedan bort grönsakerna, dela kycklingen med två gafflar.
- Ta sedan bort grönsakerna, dela kycklingen med två gafflar.
- Häll på Buffalosåsen och smöret på kycklingen och koka i 30 min till.
Buffalosås
- Koka upp tomatjuice med tabasco och honung.
- Red av med majsstärkelse utblandat med lite vatten.
Diskussion om Buffalokyckling
2 tankar om “Buffalokyckling”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Recept på Buffalosåsen tycks fattas….?
Tack för att du meddelade oss. Nu har vi rättat till receptet. Lycka till med matlagningen 🙂