Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
16 Kycklingklubbor
1 burk krossade tomater
1 finhackad gul lök
0,5 strimlad purjolök (det vita)
1 liten röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl Kycklingbuljong
3 dl Coca-Cola
2 matskedar färsk koriander
Paprikapulver
Salt och nymald svartpeppar
Maizena o vatten till redning
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Salta, peppra och strö paprikapulver på kycklingklubborna. Lägg sedan alla ingredienser, utom tomat och koriander, i Crock-Poten. Sätt den på 5 timmar på låg.
2. Sila av såsen i en kastrull och red den med maizena utrört i vatten. Tillsätt tomterna i såsen och smaka av med mer salt och peppar (om det behövs). Se till att den blir varm.
3. Häll tillbaka såsen över kycklingen och strö över koriander. Servera med ris och en god sallad, lycka till!
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Kommentarer
det står på nr 3 ha i tomterna! ska det vara så 😉
Jag har förtydligat det lite. Så nu blir det enklare att förstå.
Ser gott ut men funderar över varför bara det vita på purjolöken ska användas?
Du kan givetvis använda en del av det gröna också. Det är en smaksak.
Såg fram emot att prova den här idag, slängde i allt i slow cooker och upptäckte sen att tomaterna inte skulle i då :(. Blir det bra ändå tro?
Det blir det säkert.