En hel måltid i Crock-Poten med både kyckling och potatis. God mustig gryta, som också är kalorisnål.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 msk citronskal (bara det gula)
  • Saften av 1 citron
  • 1 mediumstor lök, skivad
  • 2 msk torkad oregano
  • 1 kg potatis, tunnt skivad
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl kycklingbuljong
  • 1 tsk svartpeppar
  • 3 msk Dijonsenap
  • 2 msk honung
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kycklingfilén i grytan, krydda med salt, peppar och lite oregano.
  • Varva potatis och lökskivor över.
  • Blanda senap, buljong, citronsaft, honung, skal och resten av oreganon i en skål. Häll över.
  • Koka på låg i 6-8 tim.
  • Klipp och strö färsk gräslök över innan du serverar.

Diskussion om Dijonkyckling

En tanke om “Dijonkyckling

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Grekisk kyckling- och grönsaksgryta

schedule6 timmar på låg

3 / 5. 33

General Tso kyckling

schedule4-5h

3.9 / 5. 41

Kycklinggryta med curry

schedule8 tim på låg

4 / 5. 60

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot