Norges nationalrätt är inte bara god, det går väldigt snabbt att tillaga den i Crock-Pot Express.
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg bog eller bringa av får eller lamm
- 1 litet vitkålshuvud
- 1 gul lök, skivad
- 10 vitpepparkorn
- 3 lagerblad
- 6 dl vatten
- 1 grönsaksbuljongtärning
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Ta bort locket från din Crock-Pot Express och välj BROWN/SAUTÈ. Låt grytan värmas upp.
- Skär vitkål, lök och kött i bitar.
- Lägg i olja, lök och vitkål och bryn lätt. Lägg sedan i köttet och blanda med kålen.
- Strö salt, krossade vitpepparkorn, lagerblad och smulad buljongtärning över.
- Häll på vattnet.
- Sätt på locket, stäng det och sätt på MEAT/STEW i 40 minuter.
- Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 15 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuella kvarvarande tryck innan du öppnar.
- Servera med kokt potatis och strö färsk persilja över.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Överraska mamma?
Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket.
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!