
Shad tipsar!
Har du bakat bröd i Crockpot någon gång? Om inte, så tycker jag du ska testa det. Det är enklare än man tror och det blir dessutom väldigt gott.
Inga kommentarer »
Ingredienser
- 25 g jäst
- 3 dl vatten, ljummet
- 0,5 dl olivolja
- 2 msk honung
- 1 msk flingsalt
- 6 dl vetemjöl special
- 1 dl oliver, finhackade
Till utbakning:
- Olivolja
- Flingsalt
- Körsbärstomater
- Färsk rosmarin
- 1 dl oliver, finhackade
Maila inköpslista
Gör så här
- Blanda ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke
- Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en deg, tillsätt oliverna och knåda degen ordentligt
- Jäs degen till dubbel storlek i en bunke täckt med bakduk
- Olja grytan och strö över lite havssalt
- Häll ut degen i Crockpotens gryta
- Platta ut degarna tills de är cirka 1-2 cm tjocka och låt jäsa under bakduk till dubbel storlek, cirka 30 minuter
- Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
- Strö över tomater, rosmarin och oliver och tryck ner dem i degen
- Baka brödet i Crockpot på High i cirka 2 timmar
- Värm din vanliga ugn med varmluft till 200 grader och grädda brödet i cirka 5 minuter eller tills brödet fått fint färg
Diskussion om Focaccia
Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Cheesecake
schedule3h

Kryddig physalischutney
schedule4 timmar på låg

Cheesecake med smak av kola
schedule45m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot