Soppan får sin nötbruna färg genom att du bryner löken först. Det är väl värt den extra tiden.
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 4 stora gula lökar i jämna skivor
- 50 g smör
- 1 L grönsaksbuljong
- 2 dl vitt vin
- 1 nypa färska salviablad
- 2 lagerblad
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Ta bort locket från din Crock-Pot Express och välj BROWN/SAUTÉ-funktionen
- Ställ in tiden på 20 minuter. Låt den värmas upp.
- Fräs löken i smör och rör om tills den är mjuk och har fått fin brun färg.
- Tillsätt övriga ingredienser, rör om och täck med locket. Försegla och tillaga på SOUP-funktionen i 10 minuter.
- Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 15 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppnar.
- Häll upp soppan i ugnsfasta skålar, lägg på en skiva franskbröd med ost och grilla i ugnen tills osten får färg.
- Garnera med timjan och servera genast.
Diskussion om Fransk löksoppa i Express
2 tankar om “Fransk löksoppa i Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens
Frittata med broccoli
schedule1 timme på hög och 2-3 timmar på låg.
Fyllda paprikor – vegetariska
schedule4h
Pulled Jackfruit
schedule4 tim på hög 6 tim på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Överraska mamma?
Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket.
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!
Nu undrar jag ska ventilen vara öppen eller stängd? Jag har den stängd och den fräser SÅ mycket.
Hej!
Ventilen ska alltid vara stängd när man tryckkokar. Det fräser en stund men slutar sen.