
Soppan får sin nötbruna färg genom att du bryner löken först. Det är väl värt den extra tiden.
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 4 stora gula lökar i jämna skivor
- 50 g smör
- 1 L grönsaksbuljong
- 2 dl vitt vin
- 1 nypa färska salviablad
- 2 lagerblad
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Ta bort locket från din Crock-Pot Express och välj BROWN/SAUTÉ-funktionen
- Ställ in tiden på 20 minuter. Låt den värmas upp.
- Fräs löken i smör och rör om tills den är mjuk och har fått fin brun färg.
- Tillsätt övriga ingredienser, rör om och täck med locket. Försegla och tillaga på SOUP-funktionen i 10 minuter.
- Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 15 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppnar.
- Häll upp soppan i ugnsfasta skålar, lägg på en skiva franskbröd med ost och grilla i ugnen tills osten får färg.
- Garnera med timjan och servera genast.
Diskussion om Fransk löksoppa i Express
2 tankar om “Fransk löksoppa i Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Paprika fylld med quinoa
schedulelåg i 6 timmar eller hög i 3 timmar.

Dhal, indisk linsgryta
schedule6 timmar på låg

Morötter med timjan och citron
schedule3h
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Nu undrar jag ska ventilen vara öppen eller stängd? Jag har den stängd och den fräser SÅ mycket.
Hej!
Ventilen ska alltid vara stängd när man tryckkokar. Det fräser en stund men slutar sen.